ASTROLOGIJA

HOROSKOP

ASTROLOGIJA  

ASTROLOŠKA ANALIZA

Astrologija in karta sama po sebi je portret posameznika. Običajno je rojstni horoskop narisan na okroglem kolesu. Astrologija ima kolo, ki je razdeljeno na dvanajst segmentov, ki se imenujejo hiše. Vsak planet predstavlja posebno vrsto energije. Kako uporabite te energije pa je odvisno od vas. Planeti v vaši karti vam ne nalagajo kaj morate storiti. Astrologija kaže značilnosti in značajske poteze, ki dodatno določajo vašo osebnost. Kvalitete znamenja v kombinaciji z energijami planetov kažejo, kako naj bi lahko uporabili energijo in jo razvili na najboljše načine.


Krajša razlaga vsebuje interpretacijo in skico Vaše Natalne karte, ki predstavlja pozicijo planetov ob Vašem rojstvu. Izpostavljene so vaše karakteristike, smernice in lastnosti, ki jih lahko izboljšate in zaživite lepše življenje. Z njeno pomočjo in delom na sebi lahko izboljšate kvaliteto svojega življenja.

Obširna razlaga vsebuje interpretacijo in skico Vaše Natalne karte, ki predstavlja pozicijo planetov ob Vašem rojstvu. Izpostavljene so vaše karakteristike, smernice in lastnosti, ki jih lahko izboljšate in zaživite lepše življenje. Za interpretacijo in vpogled v Vaše življenje so uporabljene tudi druge tehnike. Obširna razlaga vključuje tudi astrološko napoved in smernice za prihodnost.


 

 

POSEBNA PONUDBA

Izdelava slike natalne karte po naročilo. Dobra ideja tudi za darilo. Format: 40x60 cm